Uvjeti poslovanja

Molimo pažljivo pročitajte Uvjete poslovanja.

Ovaj Sporazum o uvjetima i pravilima korištenja prodaje putem interneta određuje međusobne odnose Vas kao kupca i tvrtke Misna vina d.o.o. kao prodavatelja. Kupci mogu biti pravne i fizičke osobe (fizičke osobe moraju biti starije od 18 godina) s područja Republike Hrvatske. Ukoliko se radi o trgovini između pravnih subjekata (roba za daljnju prodaju), kupac mora imati zadovoljene sve zakonske uvjete za kupnju i prodaju robe.
Tvrtka Misna vina d.o.o. obvezuje se na poslovanje u skladu sa zakonima važećim na području Republike Hrvatske.

Tvrtka Misna vina d.o.o. obvezuje se štititi privatnost kupaca, kao i na isporuku sukladno traženjima kupca prema internet trgovanju i navođenje podataka na račun koje je kupac naveo prilikom narudžbe.

U slučaju nemogućnosti isporuke traženih proizvoda, tvrtka Misna vina d.o.o. obvezuje se vratiti sva uplaćena sredstva uplatitelju (kupcu) koja je isti uplatio na račun tvrtke u svrhu kupnje spornih proizvoda.

Zabranjujemo bilo kakav pokušaj ilegalnog djelovanja na naš način poslovanja, kao i pokušaje lažiranja padataka, te napominjemo da će se svaki takav pokušaj biti proslijeđen nadležnim institucijama.

Izjava o kupcu

Kupac je svaka pravna i fizička osoba koja nakon poslanog upita putem naše Internet stranice potvrdi narudžbu putem telefonskog poziva od strane tvrtke (prodavatelja) upućena na broj telefona koji je kupac naznačio u upitu (narudžbi).

Zaštita osobnih podataka

Misna vina d.o.o. obvezuje se štititi osobne podatke kupaca te primjenjuje odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere zaštite osobnih podataka. Prikupljamo samo one podatke o svojim kupcima koji su nužni za ispunjenje naših obveza, a kupce informiramo o načinu korištenja prikupljenih podataka. Svi podaci o korisnicima strogo se čuvaju i dostupni su samo uposlenicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Više o zaštiti osobnih podataka pročitajte u našoj Politici privatnosti .

Pravila o kolačićima

Web kolačići su male tekstualne datoteke koje naš web poslužitelj postavlja na web preglednik Vašeg računala ili mobitela u svrhu praćenja odabira postavki stranice, kao i prilikom ulaska na dijelove stranice koji zahtijevaju unos korisničkog imena ili lozinke. Bilo koje spominjanje kolačića u ovoj informaciji uključuje i druge vrste automatiziranog pristupanja ili pohrane informacija na Vašem uređaju. Kolačići se ne mogu koristiti za pokretanje programa ili postavljanje virusa na Vaše računalo. Neki kolačići koje naš internetski poslužitelj postavlja brišu se automatski s Vašeg računala na kraju sesije, odnosno onog trenutka kada napustite naše stranice.

Više o kolačićima koje koristimo, kao i o korisničkim postavkama kolačića pogledajte u dijelu Politika kolačića .

Izjava o prodavatelju

Prodavatelj je Misna vina d.o.o.
Direktor: mons. Stjepan Karalić
OIB: 52574757792
Žiro račun: 2485003-1100257324 Croatia banka d.d.
Sjedište: Ulica Josipa Jurja Strossmayera 24, 31411 Trnava
Tel: +385 31 802 245, +385 31 813 056

Kupnja i dostava

Način plaćanja se izvršava na temelju zahtjeva koju je popunio kupac putem internet aplikacije implementirane unutar internet stranice tvrtke (prodavatelja). Isporuka robe se vrši nakon uplate kupca na žiro račun tvrtke koji je naveden unutar ponude ili pouzećem.
Dostava: Dostava se vrši putem kurirske službe Overseas Express.

Narudžbe koje se zaprime do 11:00 sati otpremamo istog dana, a rok za dostavu je 1 do 3 radna dana.

Plaćanje se vrši pri preuzimanju pošiljke (pouzećem) ili virmanom.
Nakon obavljene narudžbe, obavezno ćemo Vas kontaktirati telefonski za potvrdu narudž
Minimalna količina za narudžbu je 6 butelja (1 kutija).
Dostava je besplatna za područje Republike Hrvatske.