Naša vina

Traminac

Vrhunsko vino

Vino koje čini prepoznatljivost naše vinarije. Odraz tla, klime, čovjeka i tradicije.

Vino žućkaste boje, koja s godinama prelazi u boju starog zlata te odražava sunce koje oplahuje južne obronke planine Dilj. Prepoznatljivog mirisa plemenitih traminaca predstavljaju bogatstvo priče cvjetnih nota, ruže koja duljim odležavanjem vina u boci prelazi u miris kasnih proljetnih ljubica. To bogatstvo mirisa proteže se u aromi okusakoje je puno, snažno s niskim sadržajem kiselina.

Naruči

Chardonnay

Vrhunsko vino

Intrigantno vino svijetlo limun žute boje sa zelenkastim odsjajem u mirisu voća, koje se proteže i u aromi, a dozrijevanjem u hrastovim bačvama daje ozbiljnu notu zrele arome meda i vanilije.

Suho, punijeg tijela, snažno vino za druženje.

Naruči

Graševina

Kvalitetno vino

Kvalitetno vino iz naše palete. U čaši prevladava zelenkasti odsjaj.

Diskretnog mirisa zelene jabuke, punog okusa. Funo, skladno, svježe.

Vino koje se servira na temperaturi od 10 do 12 °C uz suha i kuhana predjela, tipična pečenja kontinentalne Hrvatske te bijelu ribu našeg Jadranskog mora.

Naruči

Cabernet Sauvignon

Kvalitetno vino

Granitno crvene boje s tamnoljubičastim odsjajem. Prevladavaju voćne arome bobičastog voća, posebno borovnice.

Okus i dalje voćan, pun, lepršav, intenzivan s lijepim after-tasteom.

Sljubljivanje s jelima: sva pečena mesa, posebno divljač i punomasni ovčji sirevi.

Naruči

Traminac – izborna berba

Vrhunsko vino

Vino dobiveno od posebno izabranih grozdova, ubranih u iznimnim klimatskim uvjetima, za vrijeme najsunčanijih dana, prerađenih s posebnom pažnjom.

Vino latno jantarne boje, bistro i izuzetne viskoznosti. Miris odaje medene tonove koji se preklapaju s plemenitom plijesni, karakterističnom za predikatna vina, a u okusu možemo prepoznati arome kandiranog voća.

Naruči

Traminac – ledena berba

Vrhunsko vino

Posebno vino dobiveno od smrznutih bobica grožđa, ubranih u iznimnim klimatskim uvjetima, za vrijeme najhladnijih zimskih dana kada se bobice beru i prerađuju u smrznutom stanju.

Vino je iznimne kakvoće, zlatnožute do jantarne boje. Miris izražava medne note, a okus asocira na datulje, suhe marelice i botritis. Okus je pun, harmoničan i bogat. Vino je odlikovano najprestižnijim odličjem (Best in show) na natjecanju Decanter (DWWA) 2012. godine.

Naruči